Διακρίσεις 2019

Το ελαιόλαδο ZIRO, έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις στους πιο δημοφιλής διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου τόσο για την ποιότητα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του όσο και για την εμφάνιση και των σχεδιασμό των συσκευασιών του.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα επίσημα αποτελέσματα

Το ελαιόλαδο

Πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, ανθεκτικά στην οξείδωση το ελαιόλαδο Ziro, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για την ποιότητα, αλλά και τα θετικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου. Η οικογένεια Προεστάκη ασχολείται με την παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου που προέρχεται αποκλειστικά από κορωνέικες ελιές. Μία τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά και με τη φιλοσοφία «θέλουμε να παράγουμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο αυτά που καταναλώνουν τα παιδιά μας και εμείς».

Αυτοί οι ελαιώνες μετά από παραδοσιακή καλλιέργεια και προσεκτική συγκομιδή του καρπού, με σεβασμό στο δέντρο και στο περιβάλλον μας προσφέρουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Ziro Sitias. Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα, είναι πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με φρουτώδη και πικρή γεύση, πλούσιο σε αρώματα και πολυφαινόλες. Η συγκομιδή του καρπού και η μάλαξη του την ίδια ημέρα καθώς και οι ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης του, εξασφαλίζουν τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου Ziro Sitias και είναι κάθε στιγμή έτοιμο να το απολαύσετε.

Η συσκευασία

Πρωτότυπη και συνάμα πολυτελής η συσκευασία του Ziro, δένει με την καθαρότητα και την αρτιότητα του προϊόντος. Η ολόλευκη συσκευασία με τα χρυσά γράμματα, περικλείουν το ¨χρυσό¨της υπαίθρου. Το ελαιόλαδο Ziro.

Μενού